Намерете вашия професионален сервиз за гуми и автоуслуги

Търсене за Premio партньор

За нас

Защо да се доверите на нас пред другите?

Premio Гуми+Aвтосервиз влезе на европейския пазар през 1996 г. като група, специализирана в предоставяне на услуги чрез своите сервизи. Модерните сервизи на групата Premio предлагат на шофьорите персонален подход и съвети, свързани с гумите, джантите и всеобхватни автосервизни услуги за автомобила.

Premio Гуми+Aвтосервиз винаги се стреми към 100% удовлетвореност на клиента. Всички Premio сервизи следва да са с модерни съоръжения и техните екипи да са технически обучени, и винаги трябва да предлагат само най-качествени продукти и приятелски подход. Само ако са изпълнени тези изисквания Premio може да гарантира на своите клиенти в България еднакво високо качество на услугите - независимо коя сервизна база посещавате.

Premio Гуми+Aвтосервиз като концепция е разработена от Goodyear Dunlop Handelssysteme GmbH (наричано по-нататък GDHS), за да отговаря на високите изисквания на всички шофьори, които очакват услуги по топ стандарт. След успешния старт на първата германска верига за гуми на марката Quick - Pneudiscount през 1995 г., GDHS очерта позицията си като най-успешният немски доставчик на гуми на дребно чрез въвеждане на Premio марката. Днес GDHS има следа от повече от 30 години опит в този бизнес. .

GDHS е изцяло притежавано дъщерно дружество на Goodyear. Goodyear като световен производител на гуми може след 100 години на своето съществуване, да се гордее със своите успехи, които е постигнал в този бизнес. С 350 Grand Prix победи по състезателните писти на Формула 1, Goodyear притежава 84 производствени предприятия в 26 страни по целия свят, има около 100 000 служители, клонове в 42 страни и центрове за развитие в САЩ, Япония и Люксембург.

Goodyear поставя основите на търговски вериги, фокусирани върху клиента, като например Premio още през 1956, когато създава първата си верига от магазини в Съединените Американски Щати.

Желаете ли да станете член?

Контакт

Георги Златанов
Регионален Мениджър PREMIO – България

бул. „Цариградско шосе“ № 60-62
АВИ Бизнес Център, сгр. 1, ет. 4
1784 София

(+359) 2 970 19 13

(+359) 895 704 889

georgi_zlatanov@goodyear.com